Get
social

Date With The Night / 01-10-15 - Events | Date With The Night

Menu

Date With The Night


Date With The Night - Thu 01-10-15, Kunstencentrum Vooruit

General Info

Concept

Date With The Night heeft een ijzersterke reputatie op het vlak van studentenfeesten.  Dat bewijzen ze nu al meer dan zes jaar. Het mag dan ook niet verwonderen dat ze dit jaar door HoGent voor de tweede keer werden gevraagd om de officiële party te hosten waarmee alle studenten welkom worden geheten in de fijnste studentenstad van het land.

DWTN is ondertussen een vaste waarde in het Gentse nachtleven. Al sinds 2009 hebben studenten een maandelijkse afspraak met hun favoriete Rock ‘n Roll klassiekers en de nieuwste indie kleppers.

DWTN heeft zijn thuishaven in de Sioux waar een uitbundige crowd van zo’n 500 studenten iedere maand het kot op stelten zet. Ieder jaar overtuigt DWTN zo een nieuwe lading studenten met hun beproefd recept dat het beste van The Beatles en The Supremes mixt met de nieuwe van The Libertines en de hits van Amy Whinehouse.

Bij speciale gelegenheden strijken ze neer in de Vooruit en dat zal ook op donderdag 1 oktober het geval zijn om het academiejaar op gepaste wijze af te trappen.

Niet alleen de residents Eton Rifles en Dilly Boys zullen de grootste hits van Oasis, Blur en Arctic Monkeys op het publiek loslaten.  Ook de Hindu Radio Dj’s, bezielers van DWTN’s grote broer, Hindu Nights en doorwinterde kenners van het genre draaien enkel maar nummers die het publiek van a tot z kan meebrullen.

De line-up wordt vervolledigd door Eppo Janssen, programmator van Pukkelpop en brein achter het ter ziele gegane radioprogramma duyster van Studio Brussel, die dit jaar nog de Lokerse Feesten afsloot en met meer dan 15 jaar ervaring een echte rot in het vak mag genoemd worden. Tussen de dj’s zal je ook nog een live band aan het werk kunnen zien. Hou de sociale media in de gaten als je wil weten wie dat wordt.

Tickets kosten 10 Euro in voorverkoop en 15  Euro aan de kassa.  De studenten van de HoGent kunnen in de HoGent restaurants tickets kopen aan 5 Euro.

Mark your calendar and let's kick some ass!

Location

Kunstencentrum Vooruit

Sint-Pietersnieuwstraat 23
9000 Ghent
www.vooruit.be